Sí sí! Com podrieu pensar pel títol s'estan preparant moltes coses perquè els dies de Corpus el poble de Sitges quedi literalment "envait" per clavells, gerberes, statice, flor de Sant Joan,... i de totes les maneres possibles.
Detall d'una amanida amb flors comestibles. Fotografia de: "Diario de un cocinero".
Per exemple una novetat d'aquest any encapçalada pel pregoner de la festa: Valentí Montgay serà la de poder menjar a diversos restaurants de Sitges plats confeccionats amb flors! Aquí teniu el llistat d'establiments on podreu tastar aquests plats que estan agafant especial rellevància els darrers anys:
Restaurant La Salseta
Restaurant Iris- Hotel Estela
Restaurant El Pou
Restaurant El Celler Vell
Restaurant La Nansa
Restaurant Pic-nic
Restaurant Ma Maison
Restaurant Reves
A més a més al Blauet cocktail bar us faran diversos coctels amb clavells i a les Geladeries Oliviers també hi trobareu gelats de flors!!!
Tot el conjunt de bars del carrer 1r de Maig la nit del dissabte també serviran el que s'anomenarà el Gin Tònic del Clavell! Pel que com us deiem aquest Corpus tindrem el Sitges més floral de la història! ;D
A banda aprofitem l'entrada per presentar-vos els nous membres de la Comissió del Corpus de Sitges que aquest any s'ha tornat a formar:
- Montse Curtiada. Presidenta
- Anna Monzó. Equip creatiu
- Cristina López. Equip creatiu
- Eduard Tomas. Mostra de Catifes de Flors
- Joan Comas. Exposició de Clavells
- Calan Frame. Exposició de Clavells/Logística.
- Vicky Plana. Concurs Ornamental de Balcons i Façanes
- Imma Rodríguez. Mostra de Bonsais
I seguim amb més entrades que encara ens queda molt per explicar-vos de la festa!!! ;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada