dijous, 28 de juny del 2012

Darrera entrega de LA CANYA DEL CLAVELLER i Agraïments pel Corpus 2012

Un cap passada la festa queda fer un repàs de tot el que ha suposat i també agraïr l'esforç de tantíssimes persones que un cop més han desmostrat l'estima per una festa tan sitgetana i que amb dificultats o sense la seguim tirant entre tots endavant! ;) Aquí teniu doncs la darrera entrega de:


LA CANYA DEL CLAVELLER. Diumenge 2 de juny de 2013. Corpus

Estimats vilatans. Molt més estimats avuí que en el moment del primer article perque ara sabem, per les mostres d´afecte que ha rebut La Comissió del vostre interés per renovar i viure amb entusiasme el Corpus sitgetà. Ens heu ajudat tant, tant i tan que ara de veritat us estimem molt mes que el primer dia.

Aquest es últim article de la Canya del Claveller que publiquem abans de l´estiu. Aquest escrit està bàsicament dedicat a rendir comptes i fer agraïments. Pero atenció, volem comentar-vos quatre punts que considerem importants:

Primer.- La Comissió es pendrà un petit descans però no tanca per vacances. Corpus de l´any vinent serà el 2 de juny i ja hi estem treballant. En tindreu notícies mitjançant l´Eco i les xarxes socials com a mínim un cop cada dos mesos perque com tothom sap les coses no pasen per generació espontànea, s´han de conrear.

Segon.- Varem dir-vos que la Comissió donaria compte dels diners obtinguts per la venda de les “joies del Corpus” i del destí que donaría aquests guanys. Dons be, la venda de joies ha reportat 1.804,00 €, aixó sí , gràcies a que la nostra amiga i membre de la Comissió Cristina López a dissenyat i confeccionat de franc totes aquestes peces.

Amb aquests diners s´ha pagat tot el que és de nova implantació com : flors i estris per decorar el Pati Blau, guarnir la Barca-Tren per anar al Vinyet a fer l´Ofrena de clavells, contractar músics, pagar l´enganxada de cartells, organitzar una visita guiada a Sitges la nit de Corpus oberta a tothom, comprar flors i complements per els Ous com ballen, pagar despeses corrents de papereria, fungibles, fotocòpies i despesa de telèfon.

Encara tenim 167,00 a la caixa ( de sabates) que emprarem per properes despeses cara a l´any 2.013.

Per altra banda L´Ajuntament ha destinat al Corpus una partida de 30.000,00 € que ha permès bàsicament, cobrir el cost de la flor per les catifes i les despeses generals de producció.

Tots els premis otorgats a l´Exposició de Clavells, reconeixements als expositors de bonsais i als participants en la confecció de catifes de Corpus, tots, han sortit de la colaboració de establiments i marques comercials que han ofert productes i serveis en forma de regal.

Tercer.- Hi ha moltíssimes persones que tenen fotografies, de catifes, d´ aparadors, dels clavells, de l´Ou com balla, de la Professó, dels bonsais, dels plats cuinats, postres, del Cap de laVila, de finestres, façanes i balcons,d´aparadors, establiments i empleats engalanats amb clavells. Si us plau, no us faci madra, si ens les feu arribar per correu electrónic o be amb un CD a l´Oficina d´atenció al ciutadà, us quedarem molt agraïts. Formaràn part de l´arxiu municipal i del propi de la Comissió les anirem penjant al blog. Podeu afegir-hi comentaris, nom i contacte amb l´autor i tot el que vulgueu. OAC, c/. Nou, 12, t. 010, correu: corpusdesitges@gmail.com

Quart.- Sitges ha entrat a formar part de les Viles Florides de Catalunya, una associació que reuneix pobles sensibles a l´embelliment del terme amb plantes i flors. Només començar a sigut reconegut amb dues distincions. Us volem animar a tenir façanes, balcons i finestres cuidades durant tot l´any. Una petita finestra amb un parell de plantetes ens pot alegrar la mirada i en gaudim tots plegats.

Ara només ens cal afegir als agraïments que ja figuren en el programa d´actes del Corpus, una llarga llista de persones, entitats, institucions i empreses que també han contribuit a fer possible el Corpus del 2012. Les mostres de suport, els suggeriments, i les crítiques constructives rebudes segur que ens ajudarà a millorar la nostra feina. Moltes gràcies.


LLISTA D´AGRAÏMENTS

Participants Mostra de Catifes Florals
Expositors de Clavells
Amics del Bonsai del Garraf
Participants en el Concurs d´Ornamentació Floral de balcons i façanes

Entitats i Institucions colaboradores, en especial a l’Assemblea Local de Creu Roja, Parròquia de Sitges, Societat Recreativa El Retiro, El Ram de Tot l´Any, Museus de Sitges, Hospital Sant Joan Baptista, Grup d´Estudis Sitgetans i Secció Fotogràfica , Agrupació de Balls Populars, L´Eco de Sitges, Administradors del Vinyet. Ràdio Maricel, Canal Blau i mitjans de comunicació en general.

Restaurant La Salseta, Restaurant Ma Maison, Restaurant Pic-Nic, Restaurant Iris Hotel Estela Barcelona, Restaurant El Pou, Restaurant Revés, Restaurant El Celler Vell, Restaurant La Nansa, Gelateries Oliviers, Blauet coctail Bar, Establiments d´Oci Nocturn del Gremi d´Hostaleria, Associació de Serveis Turístics i de Platges de Sitges. Restaurant Mugaritz.

Fruites i Verdures La Sínia, Caves Valldosera, Fotografia Gassó, Bar El Cable, Cris-Cras Bijuteria, Construccions Núñez i Comas SL, Fleca Forn 9, Floristeria Mirabent, Fruits Masip, Germans Chacón, Gup M.A., Companyia de Teatre La Cubana, Hotel Dolce Sitges, Inaures, Jardineria Bordas, LMG Ceràmiques del Vinyet, La Llar dels Capritixos, Mercat Múnicipal de Sitges, Pastisseria Massó, Perfumeria Costa, Peluqueria P. Sánchez, Perruqueria Caps, Planters Lladó, Productes Flowers, Restaurant Alenti, Restaurant El Vivero, Restaurant La Deesa Santa Maria, Restaurant La Nansa, Restaurant Los Vikingos, Sala Vors, S.L., Saló de bellesa Helena, Sausalito, Xarcuteria Mauricio, Xocoatl .

Oriol Julià, Judit Miró, Fede Montornés, Mapi Panzano, Judit Martí, Wil Ollé, Judit Serra, Toni Puighibet, Esteve Ferrer, Carmeta Milà, Leandro Barroso, Ramon Faraboni, Mª Antònia Plana, Dolors Ojeda, Tea Hill, Fernando Lorenzo, Jordi Barrachina, Vicenç Morando, Nacho Rubí, Susagna Guimerà, Pere Cuadras, Joan Comas, Joan Bordas, Lia Casas, Montse Marcet, Eduard Tomàs, Loreto Baqués i companyes grup de teatre, Valentí Mongay, Mossen Pauses, Joan Ramon Parés, Jesús Rodríguez Morchón, Xavito Matas.

A tots i a totes els que segur que ens deixem i que també han fet posible celebrar el Corpus amb els cinc sentits. Gràcies.

http.//corpusdesitges.blogspot.com/
http://twitter.com/corpusdesitges
corpusdesitges@gmail.com
Facebook:Corpus de Sitges
Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC)
Carrer Nou, 12, t. 010
http://www.sitges.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada