dimecres, 2 de maig del 2012

I ja es prepara el Corpus 2012

Bé! Suposem que ja ens trobaveu a faltar i la cosa començava a ser preocupant... però aquest any es feia nova Comissió del Corpus de Sitges i l'Ajuntament s'ho ha pres amb mooolt calma... En fi! El dimarts passat ja es va aprovar la nova Comissió i una de les primeres accions de la mateixa ha sigut la creació per part de l'Anna Monzó (membre de l'equip creatiu de la Comissió) del Logo de la Comissió, que podeu veure aquí abaix, i així començar a moure el tema del Corpus perquè comenci a haver-hi "rum-rum" pel poble! ;D

Pel que aquí teniu el primer escrit de "LA CANYA DEL CLAVELLER" aparegut a l'Eco de Sitges d'aquesta setmana passada:


LA CANYA DEL CLAVELLER

Aquest clavell que veieu aquí, us acompanyarà si voleu, durant les pròximes setmanes, probablement nous setmanes i mitja com la famosa pel•lícula i voldríem que us resultes tan seductor i suggeridor com ho va ser la peli en qüestió.

Aquest clavell de traç enèrgic, ràpid i contundent surt de la mà d'una jove artista sitgetana que ens l ha regalat per ser utilitzat com a logotip de la nova Comissió del Corpus. Una comissió que de moment disposa de nou setmanes per fer tot allò que de forma tradicional es fa per aquesta festivitat mes algunes novetats, tot plegat per intentar, amb la vostra participació, donar un glop de vida a la molt pansida exposició de clavells, les catifes del Corpus i tots els actes que la conformen.

Som una comissió petita composada per persones voluntàries. Treballem amb el suport de l´Ajuntament i la Regidoria de Tradicions i Festes. Tenim la mar de feina, ni cinc al calaix i un munt d´activitats i clavells que esperen una canya per no defallir.

Avui us saludem i fem una petita declaració d'intencions. A l'hora agraïm a l'Eco que ens deixi aquest espaï on setmana a setmana us anirem informant del programa, de les novetats d'enguany i més coses que ja anireu trobant aquí, a la resta de mitjans de comunicació tradicionals i a la red.

Tothom que ho vulgui pot donar-nos un cop de mà fent de voluntari .Fem una crida a totes les persones i entitats interessades en conservar les nostres tradicions a participar en les activitats que programarem i ja anirem donant a conèixer, de moment:

Apunteu-vos al concurs de guarniment de finestres, balcons i façanes. Només teniu d'anar a l' OAC i fer-ho, allà un donaran un distintiu i ja està, a presumir d'un Sitges verd i florit.

Que teniu ganes de fer una catifa i viviu posem pel cas a Can Pei, cap problema, contacteu amb nosaltres o directament amb veïns d'un carrer del casc antic, estaran encantats de que aneu a ajudar-los, a tallar flors, a escombrar, a posar verd o el que sigui. Ho passareu be, riureu, fareu amics i es gratis.

No ens volem oblidar en aquesta pressa de contacte, dels molts col•laboradors i patrocinadors que any rere any fan possible la festa, no sols no els oblidem sinó que ens en calen més i anirem a cercar-los i demanar-los ajuda. Esteu avisats!

Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer Nou, 12, tel. 010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada