divendres, 11 de maig del 2012

I aquí algunes novetats més del Corpus 2012

I ja tenim aquí una nova entrega de "LA CANYA DEL CLAVELLER" on us expliquem moltes novetats d'aquest any com qui fa el Cap de la Vila o qui és el Pregoner d'enguany! No us perdeu cap de les novetats! ;)


LA CANYA DEL CLAVELLER. Bones Notícies Corpus 2.012

Estimats con vilatans, la Comissió del Corpus 2.012 torna a contactar amb vosaltres per donar-vos notícies. Son bones notícies, molt bones i per això la nostra columna avui es diu així. Advertim que l'ordre de les notícies no altera el producte.

Primera Bona Notícia.- Aquest any el Cap de la Vila el farà l'Assemblea Local de la Creu Roja. De les bondats de l 'Entitat no cal parlar-ne i la millor prova en son els 75 anys de presència sitgetana que celebren enguany, sempre treballant desinteressadament i com diu el seu propi lema:” Cada cop més a prop de les persones”. Endavant i gràcies als amics i voluntaris de la Creu Roja.

Segona Bona Notícia.- Ja tenim Pregoner del Corpus 2012, i quin pregoner, senyores, senyors, nens i nenes, un pregoner Km.0. El Pregoner d'enguany serà en Valentí Mongay un sitgetà generós, vinculat a moltes iniciatives tan gastronòmiques con culturals i que aposta per les coses autèntiques. La seva professió i passió, la cuina, entrarà a les festes del Corpus de ple dret.

Tercera Bona Notícia.- El Gremi d'd'Hostaleria, l'Associació Turística de Serveis de Platges de Sitges i Oci Nocturn s'apunten al Corpus i ens estan preparant una oferta de Gin tònics, Mojitos, Gelats, Plats Cuinats i Postres tot amb flors, clavells, clavellines i herbes perfumades. No està gens malament combatre la crisi amb una oferta de qualitat i creativitat. Per gaudir el Corpus amb els cinc sentits.

Quarta Bona Notícia.- L'antiquíssima tradició de l'Ou com Balla no sols no es perdrà a Sitges sinó que va a més, amb tanta tecnologia sembla mentida com queden nens i grans mirant un ou ballant a d'alt d'un rajolí d'aigua envoltat de flors. Es àrab, es napolità, què vol dir. Podem parlar-ne, de fet ho farem en una de les xerrades previstes sobre la festa del Corpus, però que sapigueu que aquest any podeu anar a embadalir-vos amb l'Ou com balla al Palau Maricel, a l'Hospital, al Museu Romàntic i al Palau del Rei Moro. Ja direm dies i hores de visita mes endavant.

Una pregunta per acabar. Hi ha a Sitges alguna persona, colla d'amics o família a qui els faci gràcia regalar a una de les nostres gegantes el ram de flors per anar a la professó? Si es així, poseu-vos en contacte amb la Comissió.

Fins la setmana entrant.


Comissió de Corpus 2012

http://corpusdesitges.blogspot.com/
http://twitter.com/corpusdesitges
Facebook: Corpus de Sitges
corpusdesitges@gmail.com

Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC)
Carrer Nou, 12, Tel 010
http://www.sitges.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada