divendres, 4 de juny del 2010

Participeu al Corpus de Sitges!!! Confecció de les catifes: 5 i 6 de juny del 2010.

I ara sí! L'acte central del Corpus Christi ja ha arribat! Aquest dissabte 5 de juny a la nit i durant tot el diumenge 6 de juny els carrers de Sitges lluiran un altre paviment. Molt més floral i lluminós que cap altre dia de l'any.



I per arribar a aquest moment s'ha necessitat l'esforç de moltes persones ja que són molts mesos de feina per part de tots:

La Comissió amb la preparació de la festa, la coordinació dels trams, el desenvolupament de les novetats d'aquest any i la gestió de diversos canvis per millorar l'estructura de la festa.

Els trams realitzant el dibuix, calculant la flor, anant a collir flor i/o encarregant aquells tipus de flors que únicament es poden trobar a les floristeries, convocant a tots els veïns per repartir la feina de tot el dia,...

L'Ajuntament i la brigada gestionant els recursos i realitzant tota la tasques necessàries per tirar endavant la confecció de catifes: encimentant els cosis, tallant la gespa,...

En resum, tots els preparatius perquè aquest dia i mig tots els sitgetans/es i qualsevol persona que vingui a Sitges puguin participar d'una de les festes més tradicionals del nostre poble. 


I aquest és un punt sobre el que la Comissió voldríem transmetre a tothom que el Corpus és la festa més popular de Sitges partint de que és la única en que tothom pot participar-hi sense necessitar de res més que bona voluntat per posar-se a terra i gaudir amb la resta de persones del tram de posar els clavells un a un fins a finalitzar la figura. De la mateixa manera també es pot col·laborar tallant la flor, element indispensable per poder confeccionar les catifes.



Per tant com a Comissió us volem encoratjar a tots a participar de la festa!!! En els trams sempre hi falta gent i aquesta és una festa per gaudir-la. De manera que fem entre tots un Corpus més participatiu!

Us recordem que si cliqueu aquí podreu veure el detall dels trams on es realitzen catifes

Molt bona Festa del Corpus a Tothom!!!

Comissió del Corpus de Sitges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada