dilluns, 20 d’abril del 2015

INSCRIPCIONS A ACTIVITATS CORPUS 2015 - LA CANYA DEL CLAVELLER

La Canya del Claveller

Inscripcions a activitats diverses del Corpus 2015


La  Festa de Corpus d’aquest any arriba aviat, concretament del 6 al 14 de juny i amb novetats importants que us anirem anunciant.  De moment us comuniquem les dates per a les inscripcions als actes que ho requereixen.

57è Concurs de Façanes i Balcons. Des del 20 d’abril fins el 7 de maig estarà oberta la inscripció per participar-hi. Per apuntar-vos únicament heu d’anar a l’OAC (carrer Nou, nº 12) o contactar-hi per telèfon (010) . Als que ja hi heu participat altres anys i als que us agradaria fer-ho per primer cop us agraïm molt la feina que suposa tenir una cura especial dels vostres balcons i façanes donat que aquest particular esforç embelleix Sitges i ens fa la vida més agradable.

Viatge a “Girona temps de flors”, dimecres 13 de maig, organitzat en col·laboració amb els Museus de Sitges. Gaudirem de la festa floral gironina, visitant llocs emblemàtics de la ciutat i els racons i patis guarnits  amb flors. Tota la informació i inscripcions al Museu Cau Ferrat o trucant al 93.894.03.64 des del 21 d’abril fins el 8 de maig.

Taller de Centres de Taula,  dimecres 27 de maig de 6 a 8 de la tarda a la Terrassa de l’edifici Miramar. Serà impartit per Pilar Llopis, florista d’Art Natura. En aquest taller cada participant realitzarà el seu propi ram seguint les explicacions de la Pilar. Les places seran restringides a unes 25 persones, i us podreu inscriure entre l’11 i el 25 de maig a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) C. Nou  12, telèfon 010.

Comissió del Corpus de Sitges




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada