divendres, 6 de març del 2015

A LA RECERCA DE LA FOTO PERDUDA - LA CANYA DEL CLAVELLER

LA CANYA DEL CLAVELLER

“A la recerca de la foto perduda”


Aquest any 2015 el Corpus es celebrarà el diumenge 7 de Juny, i tot i que es pot pensar que encara queden molts mesos i d’altres festivitats per celebrar, ja fa un temps que la Comissió de Corpus prepara diversos esdeveniments per aquest any.

Paral·lelament també ho fan els catifaires i concretament els veïns del 1r Tram del Carrer Jesús, que aquest any celebraran que fa 65 anys, que es diu aviat, que realitzen la catifa corresponent al seu tram (entre el Cap de la Vila i el carrer Illa de Cuba) de forma col·lectiva i ininterrompudament.

Per celebrar-ho els veïns porten molt temps preparant una Exposició Fotogràfica que s’inaugurarà per Corpus en que es mostraran les fotografies de les 65 catifes a més a més d’alguns dels dissenys en paper de les mateixes. La preparació de la mostra de fotografies ha comportat una important tasca de recerca, tant de les fotografies com de la posterior datació i ara es troben que després de l’ajuda de veïns, arxiu municipal, biblioteca, antics fotògrafs de Sitges, sitgetans col·leccionistes de fotografies antigues,... els hi falta únicament una fotografia per completar la mostra... concretament del Corpus del 1968.

De manera que aprofitem aquestes línies per demanar a tots els lectors que puguin tenir fotografies de Corpus al voltant dels anys 60 i 70 que es posin en contacte amb les persones del tram que els hi estaran molt agraïts per l’ajuda i així tindran més possibilitats de trobar la única fotografia que els hi falta.

Segur que hi ha més d’una fotografia de Corpus en alguns àlbums familiars d’aquells primers anys de les càmeres en color.

Podeu contactar-hi per email: primertram@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra ajuda!!!

Aprofitem també per recordar-vos, després de vendre tots els esqueixos de clavells el cap de setmana passat, que a la nostra pàgina de Youtube: “Comissió del Corpus deSitges” hi podeu visualitzar vídeo-tutorials de com cuidar els clavells i preparar-los perquè arribin al juny amb tot el seu esplendor.

Comissió del Corpus de Sitges
Twitter: @corpusdesitges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada