dijous, 2 de maig del 2013

CALENDARI DELS PROPERS ESDEVENIMENTS DEL CORPUS: Roda de Premsa, Xerrada de Corpus, Sortida a Girona,...


LA CANYA DEL CLAVELLER

Noticiari d’emergència

Corpus 2013.
13 de maig Roda de Premsa
Estimats convilatans,  diumenge 2 de juny Corpus. Ja hi tornem a ser i tenim moltes notícies per comunicar-vos, així que el dilluns 13 de maig a les 18.00 h. tothom i està convidat (aforament limitat)  a la roda de premsa que farem als jardins de l’hotel Medium Sitges Park al carrer Jesús, on sabreu qui es el pregoner/a,  com serà el cartell i tot i tot i tot. No obstant tenim alguns temes que no poden esperar i per això a continuació us fem un anticip en forma d’agenda que us pot interessar.

Inscripccions pel 55è Concurs d’Ornamentació Floral de Balcons, Finestres i Façanes. Teniu temps fins el 7 de maig per anar a la OAC i apuntar-vos per concursar, no us faci mandra que la Comissió ja ha voltat per tot el terme i es comencen a veure balcons i finestres molt ben guarnides i esperem que vagi a més .Entrant a Sitges per la rotonda de la Bòvila ja està posat el cartell de Viles Florides de Catalunya de la que en som membres i cal que fem honor a la distinció i que tothom que vingui de fora noti que realment Sitges es diferent, millor.

Duros a quatre pessetes a la nostra parada del Cap de la Vila el 18 i 25 de maig
A tant no podrem arribar, però per uns preus molt arregladets podreu comprar-nos Joies del Corpus com les de l’any passat que varen tenir tant d’èxit, altres de noves i uns davantals fets amb les banderoles del passat cartell i que també els tenim a la venda a Can Requena.
Muntarem paradeta els dies 18 i 25 de maig a la tarda al Cap de la Vila, també vendrem sempre que fem un acte relacionat amb el Corpus i els Clavells i el dia de Corpus tindrem parada a la Fira del Corpus de la Ribera. Per endavant us donem les gràcies per ajudar-nos, es una de les maneres d’estirar un pressupost molt més baix que l’any anterior i  no defallir.

El Corpus Chisti en els origens del Folklore Popular.
La Comissió us convida a una xerrada el dissabte 11 de maig a les 18,00 h. al Palau del Rei Moro. La xerrada ens la faran la Sra. Josefina Roma, Doctora en Antropologia Cultural i el Sr. Albert Rumbo, Gerent del Patronat de la Patum. No us ho perdeu, coneixerem de la mà de dos especialistes d’on ve tot això que tant ens emociona i sentim tan nostre, els balls, les músiques, el bestiari, l’ou com balla ... us hi esperem!

El 15 de maig A Girona falta gent. Confirmeu la assistència del 7 a l’ll de maig!
La sortida del dia 15 de fet, ja es plena però tenim llista d’espera per si hi ha alguna baixa, per això us demanem que del 7 a l’ll de maig de 10,00  a 14,00 h i de 15,30 a 19,00 h. passeu per el Museu Romàntic a pagar el tiquet. A partir del 12 de maig entendrem que els que no hagin pagat no venen i donarem opcció a les persones que estan a la llista d’espera.  

Aprofitem per agrair als Jardiners Municipals la seva tasca que  tant repercuteix en que Sitges estigui ben guarnit. Gaudiu de les podes dels plataners del carrer Pau Benazet que a l’estiu seran un túnel de frescor  i de l’enjardinament amb esterilitzies (Aus del Paradís) dels parterres de Les Cases Noves entre d’altres. Bona feina!.

La setmana entrant més, i de moment avís per aquells que fan clavells, passades les pluges, ara tocarà regar tres cops per setmana per tenir una bona florida. De fet ja hi ha balcons amb clavells ¡ passegeu-vos i disfruteu de les flors.

Ens veiem!

Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC) carrer Nou, 12, tel. 010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada