dilluns, 18 de març del 2013

PRIMERS ESDEVENIMENTS DEL CORPUS 2013: LA CANYA DEL CLAVELLER


LA CANYA DEL CLAVELLER

Benvolguts amics del Corpus, els Clavells i les flors en general, s’acosta la primavera i La Comissió del Corpus i els Museus de Sitges us proposem una excursió a Girona per tal de regalar-nos els cincs sentits.


DIMECRES 15 DE MAIG DE 2013 EXCURSIÓ GIRONA TEMPS DE FLORS

PROGRAMA: Sortida de Sitges a les 8 del matí de la parada de Bus de Barcelona del Parc de Can Robert. Parada en ruta per esmorzar a càrrec dels visitants i on recollirem a la guia que ens acompanyarà tot el dia. En acabat, continuació del viatge fins a Girona. Dedicarem tot el matí a veure la 58ª. EXPOSICIÓ DE FLORS de la ciutat. Ens endinsarem  pels racons del Casc Antic tot visitant la Catedral, els banys àrabs, els patis particulars del Call Jueu o els Jardins de la Francesca. Llegendes com la del Cul de la Lleona, la Bruixa i d’altres ens portaran per antics carrerons que, durant aquestes dates, es guarneixen d’ornamentacions i muntatges de temàtica floral. A l’hora indicada, dinarem en un restaurant de la ciutat amb aquest menú:

Pica-pica: Amanida de l’hort – Embotits amb pa amb tomàquet – Calamars a l’andalusa i croquetes.
Vedella amb bolets.
Postres – pa,  aigua, vi, gasosa  i cafè.

Després d’una bona sobretaula, continuarem passejant per la mostra de flors. A mitja tarda, tornarem a Sitges.

Preu per persona: 40,00 € iva inclòs

Organitza: Comissió de Corpus - Museus de Sitges

Informació i Reserves: Museu Romàntic  93.894.29.69 / 93.894.03.64

Ja podeu anar a apuntar-vos, i per cert parlant de apuntar-vos, el 25 de març s’obre la inscripció per participar en el Concurs d’Ornamentació Floral de Balcons, Finestres i Façanes. Adreceu-vos a  L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) c/. Nou nº 12

Seguim en contacte,

La Comissió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada