divendres, 11 de juny del 2010

Reportatges sobre el Corpus Christi de Sitges 2010: Vídeos de El Periódico, TL5, TDTGARRAF i talls de veu de Ràdio Maricel

I ara just passat el dia de Corpus toca mirar una mica els reportatges que han estat realitzant sobre la festa!!! ;)


Primer de tot el reportatge que van elaborar els companys de TDTGARRAF l'emissora de televisió que s'ha creat a partir de la fusió de TV Maricel i Canal Blau TV. En el vídeo amb una durada de 24 minuts i podreu veure primer el dia de Corpus a Vilanova i la Geltrú i posteriorment (a partir del minut 10:20") podeu veure el reportatge corresponent al Corpus de Sitges.

És una bona oportunitat per veure les característiques diferencials que té el Corpus de Sitges i que la comissió hem intentat començar a transmetre durant aquest primer any. Ja que la Catifa Sitgetana, com podreu veure, té uns trets diferencials molt específics, concretament amb la diferenciació que atorga que es realitzi tota la catifa amb flor, fet que condiciona el disseny i l'estil a més a més de donar una vistositat i definició molt especials.

Així doncs aquí el podeu visualitzar:



El segon reportatge correspon al que es va emetre per TL5 i estava a la portada del portal de El Periódico. Un reportatge més curt però amb prou detalls de les nostres catifes:



Recordar-vos també que es van realitzar dues entrevistes per Ràdio Maricel als components de la Comissió per presentar les novetats del Corpus 2010, i es va retransmetre el Pregó del Clavell a càrrec de Xavier Gimeno com a inici de la festa. Podeu escoltar aquests talls en els següents links:

Entrevista a Montse Curtiada - Coordinadora de la Comissió del Corpus de Sitges

Entrevista a Eduard Tomas - Membre de la Comissió del Corpus de Sitges i Responsable del 1er Tram del Carrer Jesús

Pregó del Clavell a càrrec de Xavier Gimeno en la Inauguració del Corpus Chirsti 2010


I recordeu que encara queden actes del Corpus 2010: El dissabte a les 21:00h als Jardins del Retiro es recupera un sopar-ball molt existós dels anys 60... "EL BALL DEL CLAVELL" que tindrà com a escenari tota l'exposició de Clavells i que obra l'inici dels balls a l'aire lliure de l'estiu. Podeu comprar-ne les entrades a les oficines del Retiro.

I diumenge a les 19:00h també als Jardins del Retiro hi haurà l'acta de cloenda del Corpus Christi 2010. Amb l'entrega dels premis i la posterior concentració al Santuari de Nostra Senyora del Vinyet per fer-li la tradicional ofrena col·lectiva de clavells a la la Mare de Déu del Vinyet.

No us ho perdeu!!! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada