dimecres, 10 de maig del 2017

INSCRIPCIONS A ACTIVITATS CORPUS 2017

Inscripcions a activitats diverses del Corpus 2017



La  Festa de Corpus d’aquest any es celebrarà del 17 al 25 de juny i amb novetats importants que us anirem anunciant.  De moment us comuniquem les dates per a les inscripcions als actes que ho requereixen.

59è Concurs de Balcons, Finestres i Façanes. Des del 8 fins al 24 de maig estarà oberta la inscripció per participar-hi. Per apuntar-vos únicament heu d’anar a l’OAC (carrer Nou, nº 12) o contactar-hi per telèfon (010) . És important tenir al balcó, façana o finestra el cartell amb el Logo de la Comissió perquè el Jurat identifiqui fàcilment els participants al concurs. Si no el teniu, adreceu-vos al Servei de Tradicions i Festes (edifici Lola Anglada) a la Plaça de l’Ajuntament, tel. 93 811 76 47, on us en proporcionaran un.

Viatge a “Girona temps de flors”, dijous 18 i divendres 19 de maig, organitzat en col·laboració amb els Museus de Sitges. Aquí tota la informació: 




FEM UNA CATIFA VERTICAL AMB MATERIALS RECICLATS

Per celebrar la Festa de Corpus i col·laborar amb El Festival d’Art i Reciclatge Sitges Recicl’art 2017, la Comissió del Corpus amb l’ajuda de nens i nenes de la vila vol realitzar una “catifa vertical” amb flors fetes amb materials reciclats, que un cop acabada es penjarà a la façana de Miramar 

Es realitzaran dos tallers de flors amb infants d’entre 6 i 12 anys, el dissabte 10 de juny i el diumenge 11 de juny, des de les 11:00 h del matí fins les 12:30 h. 
Material necessari: ampolles de plàstic d’aigua de litre i mig i bosses de plàstic, que es recolliran a la Biblioteca Josep Roig i Raventós fins dissabte 10  de juny. 
Si voleu participar-hi veniu a apuntar-vos a la Biblioteca Josep Roig i Raventós.


Comissió del Corpus de Sitges

http://corpusdesitges.blogspot.com
https://www.facebook.com/corpusdesitges
https://twitter.com/corpusdesitges

www.sitges.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada