divendres, 1 de març del 2013

GIRONA TEMPS DE FLORS - DIMECRES 15 DE MAIG DE 2013


La Comissió de Corpus juntament amb els Museus de Sitges, organitzem una sortida a Girona. La ciutat pel maig es vesteix de flors.
SITGES - GIRONA - SITGES

PROGRAMA: Sortida de Sitges a les 8 del matí, de la parada de Bus del Parc de Can Robert en direcció a la comarca del Gironès. Parada en ruta per esmorzar a càrrec dels visitants. En acabat, continuació del viatge fins arribar a Girona.

Dedicarem tot el matí a veure la 58a EXPOSICIÓ DE FLORS de la ciutat. A través de la història ens endinsarem pels racons del Casc Antic, tot visitant la Catedral, els banys àrabs, els patis particulars del Call Jueu o els Jardins de la Francesca. Llegendes com la del Cul de la Lleona, la Bruixa i d’altres ens portaran per antics carrerons que, durant aquestes dates, es guarneixen d’ornamentacions i muntatges de temàtica floral. Una ocasió única a l’any per veure la ciutat monumental enjardinada. A l’hora indicada, dinar en un restaurant de la ciutat. Després d’una bona sobretaula, continuarem passejant per la mostra de flors. A mitja tarda, tornarem a Sitges.

PREU PER PERSONA: 40 €
MUSEUS DE SITGES I COMISSIÓ CORPUS DE SITGES
INFORMACIÓ I RESERVES 93 894 29 69 / 93 894 03 64

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada