dimarts, 19 d’octubre del 2010

Es posa en marxa el projecte Viver de Clavells de la Comissió de Corpus a l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges

La finalitat del Viver de Clavells és aportar a l’Exposició Nacional de Clavells una assegurança de permanència a la llarga tradició de més de 70 anys.



La Comissió de Corpus 2010-11, amb la col·laboració de l'Hospital Sant Joan Baptista i de la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Sitges , està impulsant la creació d'un Viver de Clavells que donarà l'oportunitat a tots aquells sitgetans i sitgetanes que vulguin dedicar-se al cultiu del clavell en cosi i que, per falta d'espai, no en poden gaudir.

La finalitat del Viver de Clavells és aportar a l'Exposició Nacional de Clavells una assegurança de permanència a la llarga tradició de més de 70 anys. El Viver de Clavells estarà situat a l'Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges i tindrà una capacitat per 400 cosis en un espai que es repartirà entre 8 cultivadors que s'hauran de fer càrrec de 50 cosis cada un d'ells.

Per accedir a un espai del Viver de Clavells caldrà estar empadronat/da a Sitges i la Comissió de Corpus proporciona als cultivadors un espai en condicions, 50 esqueixos i l'aigua de reg, mentre que anirà a càrrec dels cultivadors els cossis de fang o ceràmica, la terra i els productes fitosanitaris.

Els cultivadors comptaran amb l'ajut i l'assessorament del coneixement del cultiu de clavells del Sr. Joan Comas, membre de la Comissió de Corpus i expositor de l'Exposició Nacional de Clavells des de fa més de 35 anys.

En el cas que el nombre de persones inscrites per sol·licitar un espai del Viver de Clavells superi el nombre de places, la Comissió de Corpus celebrarà un sorteig per adjudicar els 8 espais disponibles.

L'Hospital de Sant Joan Baptista, conjuntament amb els cultivadors, acordarà uns horaris i unes normes per la dedicació del cultiu del clavell que no alterin el bon funcionament del personal del centre.

Per a més informació i inscripcions (del 25 de setembre al 6 de novembre) us podeu dirigir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o als telèfons 010 ó 93 811 48 04.

Animeu-vos i fem entre tots una Exposició de Clavells encara més participativa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada