dimecres, 11 de maig del 2016

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA DEL CORPUS 2016


Dimarts 17 de maig a les 19.00 h. us presentarem el Programa de Corpus 2016 a la sala gòtica del Museu Maricel. Descobrireu el cartell, el nom dels pregoners, el programa amb les activitats preparades i amb les novetats d’enguany que acompanyen i donen més relleu als actes centrals de la Festa.

Dissabte 28, als Jardins del Retiro, es farà la inauguració de la 77a Exposició Nacional de Clavells i la lectura del Pregó del Clavell; tot seguit, a l’Edifici Miramar, la inauguració de la mostra de Bonsai.

Entre la nit del dissabte i el matí del diumenge 29, centenars de catifaires confeccionaran les seves obres als carrers de la Vila i cap a les 20 h. del diumenge sortirà la Processó amb el Santíssim precedit pel tradicional seguici popular.

Enguany participen un total de 33 catifes que es repartiran 300.000 clavells; també hi haurà 1700 kg. de pellofa, gespa i xiprer, a banda de moltes altres flors collides pels catifaires per mantenir l'estil de catifa sitgetana: flor de Sant Joan, buguenvíl·lia, bojacs i gerberes.

Com cada any, la Comissió convida a tothom a participar en la confecció de les catifes, una festa oberta i totalment participativa.
Als Jardins del Retiro, 34 expositors de clavells exhibiran les col·leccions que han cuidat durant mesos a casa o al viver del Jardí de l’Hospital de Sant Joan. A l’espai del “clavell convidat”, s’exposaran els que han cultivat els infants de les escoles i els de les persones que sense participar a l’Exposició, vulguin portar-nos alguns clavells cultivats a casa.

Ens agrada que el poble llueixi els dies de Corpus, per això aquest any hem afegit un altre espai guarnit als tradicionals del Pati Blau, del Pati de Can Ferret i del Pati de Miramar; de ben segur que us sorprendran.

Us demanem a tots els sitgetans que per donar el màxim esplendor al nostre Corpus, guarniu amb domassos els vostres balcons i façanes o, si més no, amb la bandera de Sitges.

Que gaudiu de la Festa del Corpus.


Comissió de Corpus

Twitter i Instagram: @corpusdesitges
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada