dilluns, 20 de gener del 2014

COMENCEM A PREPARAR EL CORPUS 2014!!! LA CANYA DEL CLAVELLER


Ja es poden comprar els esqueixos nous   

Amb l’inici del nou any, aquesta secció es desperta al mateix temps que ho fan els nous plançons de clavells que protagonitzaran la Festa del Corpus 2014.

La nova Comissió encarregada per organitzar-la fins l’any 2015, composta per Vinyet Casolivé, Joan Comas, Rossi Matas, Pilar Mena, Mercè Rafecas, Imma Rodríguez, Santi Sauc i Eduard Tomàs, amb Núria Amigó com a Presidenta, ja fa dies que treballa, cadascú en un àmbit diferent: clavells, catifes, flor, ornamentació, concursos..., amb la il·lusió i la voluntat que la Festa d’enguany llueixi tant com ho ha fet des de fa molts i molts anys.

La “Canya del Claveller” continuarà essent una via que faci arribar a tothom la informació de la preparació i dels actes de la Festa del Corpus. També ens podeu seguir des de les nostres adreces: a ‘Facebook’, Corpus de Sitges, a ‘Twitter’, twitter.com/corpusdesitges, i les webs del nostre blog: corpusdesitges.blogspot.com i de la web de l'Ajuntament: www.sitges.cat/corpus

La primera notificació és que el divendres 31 de gener al Mercat Municipal i el dissabte 1 de febrer al Cap de la Vila podreu adquirir esqueixos dels clavells. L’horari serà de 10 a 14 h. i de 16.30 fins les 21 h. si no s’han acabat abans. Aquest any els esqueixos que us emportareu estan ja bastant arrelats i començant a créixer (com podeu veure en la fotografia anterior).

Us animem a gaudir, com cada any, participant en una de les Festes més entranyables de la nostra vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada