divendres, 21 d’octubre del 2011

Es tornen a obrir les inscripcions pel Viver de Clavells.

La Comissió de Corpus 2011-12, amb la col·laboració de l’Hospital Sant Joan Baptista i de la regidoria de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, està impulsant per segona vegada el Viver de Clavells, que dóna l’oportunitat a tots aquells sitgetans i sitgetanes que vulguin dedicar-se al cultiu del clavell en cossi per participar a l’Exposició Nacional de Clavells de l’any vinent i que no poden fer-ho per falta d’espai.



La finalitat del Viver de Clavells és aportar a l’Exposició Nacional de Clavells una assegurança de permanència a la llarga tradició de més de 70 anys. El Viver de Clavells està situat a l’Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges i enguany té una capacitat per 300 cossis en un espai que es repartirà entre 6 cultivadors que s’hauran de fer càrrec de 50 cossis cadascun d’ells.

La Comissió de Corpus proporciona als cultivadors un espai en condicions, 50 esqueixos i l’aigua de reg, mentre que anirà a càrrec dels cultivadors els cossis de fang o ceràmica, la terra i els productes fitosanitaris.

Pel cultiu dels clavells els cultivadors comptaran amb l’ajut i l’assessorament del Sr. Joan Comas, membre de la Comissió de Corpus i expositor de l’Exposició Nacional de Clavells des de fa més de 30 anys.

En el cas que el nombre de persones inscrites per sol•licitar un espai del Viver de Clavells superi el nombre de places, la Comissió de Corpus celebrarà un sorteig per adjudicar els 6 espais disponibles.

L’Hospital de Sant Joan Baptista, conjuntament amb els cultivadors, acordarà uns horaris i unes normes per la dedicació del cultiu del clavell que no alterin el bon funcionament del personal del Centre.

Les inscripcions es tancaran el proper 31 d'octubre. El tràmit és GRATUÏT. I el podeu fer omplint la sol·licitud aquí linkada.

Aquest document l'heu d'entregar en qualsevol oficina de l'OAC:

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) - Centre
Pg de Vilanova, 2
08870 - Sitges
Tel. 010 - 938114804
oac@sitges.cat

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Garraf 
Plaça del Baró de Güell
08871 - Sitges (Garraf)
Tel. 936320092
oac@sitges.cat

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) Les Botigues 
Passeig Maritim de les Botigues, 1
08860 - Sitges (Les Botigues de Sitges)
Tel. 936360833
oac@sitges.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada