dijous, 18 de febrer del 2016

CORPUS 2016: VENDA D'ESQUEIXOS DE CLAVELLS - LA CANYA DEL CLAVELLER

                                  


LA CANYA DEL CLAVELLER 

Iniciem aquesta setmana les informacions periòdiques amb les novetats que es produiran al llarg dels tres mesos que falten per a la Festa de Corpus que se celebrarà diumenge 29 de maig.

Aquest any volem fer lluir més l’Exposició de Clavells engrescant a  més sitgetanes i sitgetans a participar-hi. Animem a tothom a passar pel Mercat Municipal els propers divendres 19 de febrer matí i tarda i dissabte 20, al matí, per adquirir els esqueixos que la Comissió te plantats des del mes de novembre i que ja estan a punt per a que els cuideu a casa.

D’aquesta manera, els que no teniu prou espai per a una col·lecció sencera però us agradaria participar a la Exposició, hi podreu presentar 2 o 3 cossis, els millors que tingueu. Aquests clavells aniran a un espai que avui en diem “clavell convidat” i que fa 96 anys ja es feia.

Això  deia “L’Eco de Sitges” del dia 2 de maig de 1920 en anunciar la III EXPOSICIÓ NACIONAL DE CLAVELLS als jardins del Retiro:

Los numerosos aficionados al cultivo del clavel estan preparando sus macetes y muchos vecinos, que solamente poseen una o dos plantes hermosas, hacen lo propio para llevarlas a la Exposición, de manera que esta promete ser, como siempre, un exitazo”

D’altra banda us fem saber també que la Comissió que s’ha encarregat d’organitzar la Festa durant els dos darrers anys, seguirà aquest 2016 i el 2017. 

Està integrada per, Vinyet Casolivé, Joan Comas, Anna Garriga, Rosi Matas, Mercè Rafecas, Imma Rodríguez, Santi Sauc, Eduard Tomàs i Núria Amigó.

Agraïm molt la confiança depositada en nosaltres i us animen a participar i a col·laborar amb la Festa tant com pugueu.

Comissió de Corpus

Twitter: @corpusdesitges