dilluns, 22 de juny del 2015

AGRAÏMENTS PEL CORPUS DE SITGES 2015


I ara sí, ja tancant els últims detalls del que ens ha suposat aquest Corpus de Sitges 2015, que ha sigut un èxit en moltíssims aspectes de la festa, ens queda agrair totes les col·laboracions i ajuda que hem rebut la Comissió en la organització de la festa.

Que si bé l'agraïment és global a tothom que amb major o menor mesura ha posat el seu gra de sorra perquè la festa segueixi fent passes endavant i llueixi des de molts aspectes cada cop més, també cal fer una menció especial a persones, establiments, institucions i associacions que han col·laborat de forma desinteressada i notable amb la Comissió i per tant amb la festa.


ESTABLIMENTS,  INSTITUCIONS I ASSOCIACIONS COL·LABORADORS 

Art Natura Taller Floral, Associació de Paradistes del Mercat Municipal, Associació de Serveis Turístics de Platges de Sitges, Hotel Spa Avenida Sofia, Jardineria Bordas, Floristeria Brisa, Bar El Cable, Biblioteca J. Roig i Raventós, Pastisseria Calderón, Caverdós fruites i verdures, la Cañateca, Cine Club Sitges, Dehesa de Santa Maria, Dharani Mercat Municipal, Hotel Dolce Sitges, Peixateria Domingo, El Donostiarra, Finca Viladellops, Productes Flower, Forn Pastisseria Enrich, Fleca Forn 9, La Formatgerie de Sitges, El Fornet d'en Rosend, El Fresquitto de Sitges, Golobasi S.L., La Granja de Sitges, Gremi d’Hosteleria de Sitges, Grup d’ Estudis Sitgetans, Bar La Guineu, Bar La Guixeta Piscina Municipal, Garden Center Josep Ventura, Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges, Perfumeria Júlia, Juniper Inmocat, Liana Tallers, Vivers Llopis , Museus de Sitges, Pastisseria Massó, Pastisseria Sabaté, Gelateria Olivier carrer Jesús, Gelateria Olivier, carrer Parellades, La Malvasia de llibres, La Maror de Sitges,  Papereria copisteria El Pati, Perbacco, Pastissos de l'Àvia,  Piscina Municipal, Pizzeria Cap de la Vila, Bar Port Alegre, Quiosc de l'Alba, El Racó del Vi,  Merceria Requena, Bar Roy, Peixateria Rubí, La Seu Penya Barcelonista, La Sitgetana Craftbeer, Restaurant Soca, Bar Torre Anglada, Caves  Valldosera, Perfumeria Venus, Sitges Verd, Sports Bar, Torrons Vicens, Xamaní Fruits, Xocolatl.


AGRAÏMENTS 

Agustí Albors, Artistes de Sitges, Anna Barrachina,  Modesto Caballero, Pere Cabot, Família Camps Gumà, Montse Curtiada, Ramiro Elena, Carmen Fernández, Anna Garriga, Família Garriga Cots, Matas Arnalot, Hotel Medium Sitges Park, Montserrat Esquerda, Elena Ferré, Eduard Font, Blai Fontanals, Vicki Gallardo, David Gutiérrez, Pilar Llopis, , Dolors López, Miquel Marzal, Jaume Marsé, Milano Mia, Mirall Blau, Pere Montané, Carmen Muiña, Pere Romeu, Construccions Núñez i Comas, Noies del Garraf, Angelina Salesas, Marta Sánchez, Joan Serra, Societat Recreativa El Retiro, Meritxell Tarragó, Coral Talcomsona, Laura Verdejo.


Un cop més MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!!! Ens veiem pel Corpus'16! ;)


dimecres, 3 de juny del 2015

PLÀNOL DE LES CATIFES I RESTA D'ESDEVENIMENTS DEL CORPUS DE SITGES 2015

Això ja està apunt! Pel que perquè no us perdeu cap esdeveniment aquí teniu el plànol d'ubicació de les catifes, recorregut de la Processó, cercavila dels Gegants, Exposició Nacional de Clavells,...

Si cliqueu sobre la imatge la podreu veure amb més detall. També la teniu al programa que podeu consultar i descarregar aquí.


Concretament les catifes que es realitzen aquest any per Corpus (un total de 34) en l'ordre de la Processó, són les següents:

1 CREU ROJA DE SITGES - Plaça del Baluard
2 AGIS - Carrer Fonollar
3 ÒMNIUM GARRAF - Mirador Miquel Utrillo
4 AGRUPACIÓ DE BALLS POPULARS DE SITGES - Racó de la Calma
5 CERCLE ARTÍSTIC DE SITGES - Carrer Fonollar
6 COLLA JOVE DE CASTELLERS DE SITGES - Carrer Davallada
7 PENYA BARCELONISTA DE SITGES - Carrer Barcelona
8 VEÏNS DEL CARRER SANTIAGO RUSIÑOL
9 ESCOLA ESTEVE BARRACHINA - 5è Tram Carrer Jesús
10 CASINO PRADO SUBURENSE - 4t Tram Carrer Jesús
11 MIQUEL MARZAL - 3r Tram Carrer Jesús
12 CAMIL ROCA - 2n Tram Carrer Jesús
13 CARLOS CARBONELL - 1r Tram Carrer Jesús
14 CUBANITOS, 50 ANYS EN DANSA - Cap de la Vila
15 ESCOLA PIA DE SITGES - 1r Tram Carrer Parellades
16 CEIP MARIA OSSÓ - 2n Tram Carrer Parellades
17 RUIZ - 3r Tram Carrer Parellades
18 VEÏNS DEL CARRER BONAIRE
19 CLUB DE MAR DE SITGES - 1r Tram Passeig de la Ribera
20 COL·LECCIONISTES DE L'EXPOSICIÓ  - 2n Tram Passeig de la Ribera
21 ESCOLA OLIVE TREE - 3r Tram Passeig de la Ribera
22 VEÏNS DEL CARRER SANT PAU - RICHMOND INTERNATIONAL SCHOOL
23 ARIADNA FONT-ROSA JUNYENT  - 1r Tram Carrer Major
24 CEIP AGNÈS DE SITGES - 2n Tram Carrer Major
25 ROSA PERIS - 3r Tram Carrer Major
26 AMICS DEL CARRER DE L'AIGUA - 4t Tram Carrer Major
27 WILD LEARNING - 5è Tram Carrer Major
28 IES VINYET - 6è Tram Carrer Major
29 INSTITUT JOAN RAMON BENAPRÈS - 7è Tram Carrer Major
30 CEIP MIQUEL UTRILLO - Plaça de l'Ajuntament
31 SUNWAY PLAYA GOLF - Passeig Marítim
32 HOSPITAL DE SANT JOAN - Hospital de Sant Joan
33 RESIDÈNCIA LES MAGNÒLIES - Residència Les Magnolies
34 "CATIFA FLOTANT" - Piscina Municipal de Sitges