divendres, 1 de febrer del 2013

Preparant el CORPUS 2013: Com cuidar els esqueixos dels vostres clavells


LA CANYA DEL CLAVELLER

La Comissió de Corpus us demana permís per interrompre la vostra possible febre carnavalera i donar un parell de recomanacions a les persones que tenen clavellers a casa i molt especialment a les que ens varen comprar esqueixos a la paradeta del Mercat.


Mireu aquestes fotos, corresponen a un esqueix com els que us varem vendre, veureu que s’ha fet molt maco, doncs Ai! ara toca escapçar-lo, pinçar-lo, escurçar-lo, això si amb els dits, mai amb tisores, res de tisores que ja en tenim prou de tisorades!

No tingueu por, amb els dits, clac! L’escapceu deixant-lo amb uns quatre o cinc dits d’alçada o un parell d’ulls aproximadament com el de la segona fotografia. Veureu que feta aquesta operació la mata s’enforteix i rebrota amb força.

També és moment d’alimentar-los un cop al mes amb quatre granets per cossi de nitrofosca blau. Fins ara hem regat cada deu, dotze o quinze dies, excepte si ha plogut.
Però ara ho farem un cop a la setmana.
L’aigua de pluja es perfecte, però si no plou o plou poc, no us amoïneu, podeu regar amb aigua de l’aixeta i perquè sigui un pèl millor, va molt be deixar-la reposar en un recipient durant unes hores. La seva qualitat millora.

Be, no es tant complicat però si teniu dubtes podeu preguntar-nos el que vulgueu al Facebook.

Després de Carnaval tindrem moltes i  bones notícies per donar-vos,  i com que això no te preu avui en dia, per celebrar-ho,  feu el favor de comprar-vos un davantal preciós, confeccionat amb les banderoles del Corpus del 2012 que trobareu a Can Requena i a la Floristeria Mirabent.

Apa! Ens llegim en breu! ;D

P.D.: La Comissió del Corpus us vol desitjar un GENIAL Carnaval a totes les sitgetanes i sitgetans.



Oficina d’Atenció Ciutadana(OAC)
Carrer Nou, 12 t. 010