diumenge, 10 d’abril del 2011

Ja podeu seguir el Corpus de Sitges al TWITTER

I que millor que per demostrar que les festes tradicionals no es queden al marge de l'actualitat tecnològica que estrenant el TWITTER del Corpus de Sitges!!! ;)

Doncs sí, des de fa una mica més d'una setmana el Corpus de Sitges ha estrenat un compte al TWITTER que esperem que sigui seguit per totes les persones interessades en una de les festes més populars i tradicionals de Sitges.


El fet és que actualment la Comissió de Corpus ja ha engegat el Blog de Corpus, el Grup de Facebook del Corpus de Sitges i ara quedava situar-nos també al Twitter.

Com ja sabreu el tipus d'informació del Twitter encara és molt més específica i amb més velocitat d'actualització de manera que intentarem fer-ne un ús a l'estil "primícia" intentant que pugueu seguir tota l'actualitat de la Festa i la Comissió i saber-ne els detalls abans que ningú! ;) De manera que ara que ja queden menys de 3 mesos per començar a veure clavells i tenir un Sitges ben verd i la Comissió ja estem treballant amb tots els detalls trobem interessant poder-vos anar informant de tot el procés que segueix la festa! ;)

Per fer-vos seguidors del Corpus de Sitges únicament heu de clicar en aquest link. I ens podeu referenciar i/o comentar en qualsevol moment a partir del @corpusdesitges. De la mateixa manera també podeu twittejar les entrades del blog a partir del link que teniu al capdamunt de cada entrada i en la part superior dreta del Blog teniu els diversos links per seguir l'actualitat del Corpus de Sitges.

En resum! No direu que no podeu estar al cas (ara més que mai) de l'actualitat de la Festa! I aquest any, que serà un any difícil per la complexa situació en la que ens trobem també tindrà moltes sorpreses que en breu us anirem comentant per tots aquests canals de comunicació! ;)



Pel que no us ho penseu més i feu-vos seguidors del CORPUS DE SITGES!!! ;)